CLUB BTT LA GARRIGA

Objectius

La finalitat del Club Btt La Garriga és donar un servei, espai, diversió, tecnificació i entrenament personalitzat i lliure als amants de la bicicleta. Ens ajustem a les necessitats de cadascún i potenciem de manera significativa la pràctica de l'esport tant individual com en equip en plena naturalesa.

D'aquesta manera l'entitat neix amb la missió de potenciar l'esport amb bicicleta donant un èmfasi especial al Dutaló de Muntanya, Descens-Enduro i a la BTT.

Els nostres objectius:

- Potenciar l'esport amb bicicleta mitjançant sortides, curses, esdeveniments...

- Perfeccionar la tècnica de cadascun amb cursets i classes de tecnificació

- Introducció en la Federació Catalana de Ciclisme per a les competicions de Descens, Enduro i BTT, i a la Federació Catalana de Triatló per a la competició de Duatlons de muntanya.

- Creació d'esdeveniments, festes i activitats per a grans i petits relacionats amb el món de la bicicleta.

- Participació d'esdeveniments solidaris

Filosofia

Es constitueix al Novembre de 2017 com a club esportiu d'àmbit públic i per a totes les edats. Som una entitat esportiva sense ànim de lucre que té una filosofia esportiva basada en objectius recreatius, lúdics, formatius i socials mitjançant activitats relacionades amb l'àmbit de la salut.

Totes les nostres activitats, sortides, xerrades... són dirigits per membres de la junta directiva i amb la participació puntual de voluntaris amb un gran recorregut i experiència esportiva, nutricional i tècnica.

Valors

- Administrar correctament les instal·lacions i el material per optimitzar-ne el seu rendiment

- Assumir les responsabilitats administratives necessàries per dur a terme totes les competicions esportives, escolars, federatives, locals...

- Oferir preus competitius al nivell de la demanda

Proporcionem als nostres socis un entorn en què puguin créixer a nivell personal. A més d'entrenaments, curses, cursets, sortides de primera classe per personal qualificat i molts altres, amb l'objectiu de donar a cada rider la millor oportunitat de tenir èxit i satisfacció personal i al mateix temps experimentar sensacions noves dalt de la seva bicicleta.

INFORMACIÓ DE CONTACTE

LLOC: C/ Maduixers (s/n) La Garriga 08530

TELF: +34 639.779.310

E-MAIL: clubbttlg@outlook.com

          fes-te soci ara  
         
SENT SOCI DEL CLUB BTT LA GARRIGA GAUDIRÀS DE GRANS AVANTATGES.

0
HORARI

DIMARTS A DISSABTE               9h a 13:00h
DILLUNS A DIVENDRES             16:30h a 20:00h

 

 .